Rólunk

Több mint 10 éve közvetítünk Au-paireket Németországba, Svájcba és Ausztriába megbízható, leinformált családokhoz hivatalos szerződéssel. A közvetítés ingyenes!

Az Au-pair egy olyan lány vagy fiú, aki egy külföldi család tagjaként él, segít a gyerekek körül és a házimunkában, ezért cserébe szállást, teljes ellátást és zsebpénzt kap.

Amennyiben úgy akarsz német nyelvet tanulni és világot látni, hogy közben még egy kis pénzt is keresel, akkor jó helyen jársz.

Bátran állíthatjuk, hogy még nem volt olyan jelentkezőnk, aki megbánta volna a kiutazást. A személyes élménybeszámolókról ITT olvashatsz.

Ha kérdésed van írj az info{kukac}gaupair.hu emailre, vagy jelentkezz itt:

Juhász Gabi vagyok. A Gaupair alapítója. Magam is Au-pair-kedtem Németországban 2004-ben, ami egy nagyon meghatározó élmény volt számomra. 2008 óta segítem a Németországba, Auzstriába és Svájcba vágyó fiatalokat, remélve, hogy hozzám hasonlóan ők is egy felejthetetlen élménnyel és egy használható nyelvtudással lesznek gazdagabbak.

Bellout Kata vagyok. 2015-ben csatlakoztam a Gaupair-hez, sok sok személyes tapasztalattal a hátam mögött segítem a külföldre vágyó fiatalokat. Írjatok nekünk bátran, ránk számíthattok! Higgyétek el, megéri bele vágni! 🙂