Anita egy hónapja au pair-kedik Angliában!

Helló mindenki!

Lassan egy hónapja itt vagyok és nagyon jól érzem magam. Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de higyjétek el, nem véletlen.

A család hihetetlenül aranyos és mindenben segítenek. Egy 2 éves kislánnyal vagyok, akinek ugyanúgy, mint mindenkinek néha rossz napja van, de egyébként nagyon okos, aranyos és szeretnivaló. Még nem jár óvodába, úgyhogy elég sokat vagyunk együtt, valószínűleg ezért elég gyorsan összeszoktunk.

Nem csak a család, hanem mindenki, akivel találkozok igazán kedves és segítőkész, úgyhogy nehéz lenne nem szeretni az ittlétet. Nem nagyon ismerek senkit errefelé, de ez nem igazán zavar, mivel a család hív engem is mindenhova, akkor is, ha nem dolgozok és idővel úgyis megismerek embereket. Például nemrég jött egy német au-pair a környékre és még csak ismerkedünk, de ez is egy jó kezdet.

Persze, hiányoznak az otthoniak, de könnyen tudjuk tartani a kapcsolatot és már az elejétől fogva eléggé otthon érzem magam, úgyhogy csak megköszönni tudom a lehetőséget, hogy itt lehetek és ajánlom mindenkinek, aki még gondolkozik rajta!

Kíváncsian várom, hogy mi vár rám az elkövetkezendő 11 hónapban!(:

Üdv.:
Anita

thank-you-london-au-pair

Mentés