Timi köszönőlevele Buchholz-ból:


2011/08/1
Szia kedves Gabi….

 Uhhh nem is tudom, hogy hol kezdjem de az biztos, hogy megérte kijönni!

Ebbe az egy évben nagyon sok tapasztalat szerzésben  volt részem sok barátra tettem szert a világ minden részéről de legelső sorban a németem is jobb lett mára már nem jelent gondot, hogyha a bankba kell mennem vagy az oviba vagy épp az orvoshoz és ennek nagyon örülök a család barátai is nagyon kedvesek velem és úgy viselkednek velem mint egy család taggal!Ennek nagyon örülök!

A család is nagyon rendes persze itt is voltak nézet eltérések az elején hogy mit szabad a gyereknek és mint nem de mára már ezek is csak emlékek!Nagyon sokat kirándultam a családdal és persze a többi au pair-al nagyon tetszett ez az 1 év!

Megismerkedtem Hamburggal és a környező városokkal sokat buliztunk több nemzetiség találkozott és ez nagyon jó volt ezeket az ember sosem felejti el!!

A kapcsolatom a gyerekekkel nagyon mély lett teljesen úgy tekintenek mint a nagy testvérükre ha kérdezik is őket ki Ő ők csak annyit mondanak große Schwester!:D Nekem ez nagyon jól esik!

Annyira megkedveltek, hogy maradok még 1 évet vagy többet nem tudom még de az 1 év az a biztos. Segítenek a tanulásban a suliban és persze mindenben most úgy érzem hogyha haza kellene végleg menne abba a szívem beleszakadna hisz a “pici lányom” Leni még csak 2 éves de ő lett mindenem és vele teljesen más kapcsolatban vagyok mint a másik kettővel hisz ő egész nap velem van itthon!:D

Picit beszél magyarul és kedveli ha magyarul énekelünk ez nekem nagyon jól esik és a szülők is büszkék erre!!

Igazándiból mindenkinek csaj ajánlani tudom ezt az egész au pair kedést hisz olyan élményben lesz részed amit sosem felejtesz el!!!Ezt garantálom!!

Neked pedig hálával tartozom hogy anno segítettél és biztattál hogy menni fog csak idő kell hozzá!!Igazad lett és ennek nagyon örülök ezért ily módon is szeretném megköszöni hogy segítettél!!Hisz kinyílt számomra egy másik világ ami egyenlőre nagyon tetszik és nem szeretnék innen elmenni!!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy segítettél és biztattál!!

Viele Liebe Grüße aus Buchholz

Timi

Share This:

Tag-ek: ,