Magyar családhoz keresünk Dortmund közelébe Au-pairt / Bébiszittert szeptember közepétől


2016/08/29

A család Dortmundtól 40 km-re lakik. Két gyerkőc lenne a gondjaidra bízva: 7 éves kislány és  4 éves kisfiú. Egy jókedvű, humort kedvelő családról van szó, akik egy hasonló beállítottságú jelentkezőt keresnek.
A szülők magyarok, így náluk nem lenne gond, ha minimális német nyelvtudással rendelkezel. Ami sokkal fontosabb ennél, hogy örömmel  és felelősségteljesen foglalkozz a gyerekekkel.
A feladataid segíteni a reggeli készülődésben. A délelőttöd szabad lesz, ekkor tudsz járni nyelvsuliba, majd délután a gyerekekkel foglalkozni és játszani velük, elvinni a kislányt délutáni elfoglaltságokra (lovaglás, gitár és furulya óra), valamint a lefekvésnél segíteni a gyerekeknek. A házimunkában egy keveset kell segíteni: a nappaliban, konyhában és a gyerekszobákban rendet tenni, porszívózni.
A gyerekek szeretnek a szabadban lenni, játszótérre menni, barkácsolni, rajzolni.
A szülők egy kedves, önálló  és rendszerető Au-pairt várnak, aki szívesen tölti szabadidejét a friss levegőn.

A munkaidő 30 óra hetente. A külön szoba, teljes ellátás, betegbiztosítás mellé 260 EUR zsebpénz + 50 EUR nyelviskolai hozzájárulás jár havonta.

Amennyiben 18-26 közötti vagy, szereted a gyerekeket és van egy alap német nyelvtudásod, akkor keress minket bizalommal!

JELENTKEZÉS E-mail-ben: gaupair@gmail.com

Children playing with wooden train. Toddler kid and baby play with blocks, trains and cars. Educational toys for preschool and kindergarten child. Boy and girl build toy railroad at home or daycare.

Share This:

Tag-ek: , , , , ,