Londoni családunkhoz keresünk au pairt szeptemberi kezdéssel 6-12 hónapra!


2018/08/8

Ennél a kedves visszatérő családunknál három gyerkőc van 2,5 éves ikrek és egy 7 éves kislány. Az anyuka a legtöbbször otthonról dolgozik, a foglalkozása stylist és divattervező.  Egy másik nanny és egy takarítónő is van a családnál hétköznaponként, tehát csak ritkán marad majd egyedül az au pair a házimunkával és a gyerekekkel.

Előtte már két magyar lány is dolgozott a családnál akikkel tudsz beszélni és szívesen adnak referenciát, mindketten nagyon szerették őket. ( az egyik csak a nyári szünetet töltötte velük, a másik két évet )
Az au pair feladata lenne  hetente kétszer elvinni az ikreket a bölcsödébe, játszani a gyerekekkel amikor otthon vannak, játszótérre vinni őket, és néha ebédet, vacsorát készíteni nekik. Besegíteni legtöbbször hétvégenként a házimunkába, pakolni leginkább a gyerekek után.
Egy rugalmas, gyerekszerető lányt keresünk, aki szereti a változatos feladatokat.
Sok szabadidőd lenne, lehetőség a nyelviskolába járásra, gyönyörű park ( Queens park ) és sportolási lehetőségek is vannak a környéken.
Jogosítvány nem szükséges.
A munkaidő 25-30 óra hetente, külön dupla szoba, tv, internet, fürdőszoba, teljes ellátás, és akár 100-150 font heti zsebpénzt is fizetne a család! Ez tapasztalattól, angol nyelvtudástól, és óraszámtól függ.
Amennyiben szereted a gyerekeket és van egy magabiztos angol nyelvtudásod, akkor keress minket bizalommal!

JELENTKEZÉS E-mail-ben: gaupairUK@gmail.com

Rule-No

Share This: