Flóra köszönőlevele Glashütten-ből:


2012/01/3
Nem is tudom, hogy köszönjem meg Neked! Nagyon klassz családom van!
Azért be kell, hogy valljam picit tartottam a négy gyerkőctől de nagyon hamar sikerült beilleszkednem és mára már családtag vagyok itt! (: Nagyon jól esik, hogy megbecsülik a munkám és mindig megköszönik. Pedig természetes, hogy megcsinálom, ezért vagyok itt.
A kis Kumpival (Friedrich) töltöm a legtöbb időt és már az első hét után a barátnőkhöz sorolt. (: Mostanra pedig teljesen pót-maminak érzem magam. Tárt karokkal fut oda hozzám mikor hazaérek suliból, ha én fektetem le este, mindig kapok jó éjt puszit.
Most a héten három napot egyedül voltam a gyerekekkel. Reggel elindítottam őket az iskolába kicsit vitték oviba, aztán rendrakás ebéd főzés gyorsan. Délután pedig a házi feladatban kellett segíteni. Ahogy ott ültem Phili mellett (természetesen a kicsivel az ölemben),így belegondoltam: “Te jó ég! Mintha tegnap lett volna, hogy Anyuval ugyan így ültünk az asztal mellett!” (: Hihetetlen érzés!
Nagyon rég nem volt igazi Karácsonyi hangulatom, de most az egész decemberem így telik. Elsején az ajtóm előtt egy adventi naptár kukucskált. Majd hatodikán megérkezett a Mikulás is. (: A szülinapokat is együtt ünnepeljük. Nagyon meghatódtam mikor a szülinapom reggelén egy torta várt az asztalon; amit persze a nagy lány Elena sütött nekem.
Számomra az Au-pair “munka” eddig nagyon pozitívan telt! Csak azt tudom mondani, hogy hajrá csajok! Tessék belevágni! (:

Share This:

Tag-ek: , ,